Woningen Het Plateau fase III toegewezen

11 april '22

Een spannende dag was het vandaag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de woningen van Het Plateau fase III heeft een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je een optie op die woning. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account als je hem wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de woning exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen ook dat zie je in jouw account.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account bevestig je de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

  Financiering
  Bekijk woningen