Wat maakt de terrasvilla's zo bijzonder?

18 juni '21

Vrijstaand wonen op een van de mooiste plekjes in Het Plateau? In Het Plateau fase II komen 2 bijzondere terrasvilla's. Deze woningen hebben naast de ruimte vele bijzondere extra's. We vertellen je er graag meer over.

Genoeg ruimte voor het hele gezin

De terrasvilla's zijn met een woonoppervlakte van 227 m2, 5 slaapkamers en 2 badkamers echte gezinswoningen. De woningen hebben een verhoogd plafond op de begane grond en een design trap. Extra bijzonder is de vide en het dakraam waardoor de bovenverdieping en de hal extra licht zijn. De woonkamer en keuken hebben grote raampartijen waardoor er ook hier veel licht binnenkomt. Vanuit de woonkamer betreedt je via de openslaande tuindeuren het overdekte terras aan de achterzijde van de woning. Vanaf je terras heb je uitzicht over de Laagte en doordat de woningen hoger liggen dan de Laagte, geniet je hier van voldoende privacy. Ook is er op de begane grond een ruimte die je kan gebruiken als thuiswerkplek, hobbyruimte of speelkamer. 

5 slaapkamers én 2 badkamers

Op de verdieping bevindt zich de master bedroom met inloopkast en aangrenzend een badkamer met bad, douche en wastafel. Ook zijn er nog 4 ruime slaapkamers op deze verdieping, een tweede badkamer en een separaat toilet. Door de grote ramen hebben de slaapkamers veel lichtinval en het dakraam zorgt voor veel licht op de overloop. 

Bekijk de terrasvilla's

Wordt dit jouw nieuwe woning?

Ben jij op zoek naar een woning met genoeg ruimte voor jou en je gezin? Bekijk de kenmerken van de terrasvilla bij het woningaanbod en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

Naar woningaanbod
  Nieusoverzicht
  Bekijk het woningaanbod