Het Plateau
Logo Logo

Bereikbaarheid

Kies je voor een woning in woongebied Het Plateau? Dan kies je voor één van de bijzondere woningtypes die op een hoger niveau komen te liggen. Met alle dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand in de wijk zelf.

Iedere dag vakantiegevoel

Alle voordelen van de stad binnen handbereik, maar toch centraal en groen wonen. Bijzondere woningtypes op een niveautje hoger dan de woningen van De Velden. Dat zorgt voor een bijna on-Nederlands gevoel. Iedere dag wakker worden met een vakantiegevoel. Dat wil toch iedereen?

Fiets, auto of OV?

Woongebied Het Plateau in Blixembosch Buiten ligt erg centraal. Op de fiets zijn de meeste dagelijkse voorzieningen makkelijk bereikbaar. Maar ook met de auto is woongebied Het Plateau in Blixembosch Buiten goed bereikbaar. Je zit zo op de A50 en de A2. Prima uitvalswegen naar andere grote steden zoals Tilburg of Veldhoven. Hartje Eindhoven is met de auto een kwartiertje rijden en binnen 10 minuten zit je in winkelcentrum Woensel in Eindhoven. 

Kies je toch liever voor het OV? Geen probleem. Met 7 minuten lopen sta je vanuit woongebied Het Plateau in Blixembosch Buiten al op de bushalte van waaruit je in 25 minuten naar het bruisende centrum van Eindhoven rijdt. Eens een andere stad bezoeken? Hartje Eindhoven stap je op de trein om 35 minuten later uit te stappen op Tilburg Centraal. Kortom; Het Plateau in Blixembosch Buiten, dat is wonen op niveau met alle voordelen van de stad binnen handbereik!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.