De Velden
Logo Logo

Planning De Velden

In Blixembosch Buiten bestaat woongebieden De Velden uit meerdere deelplannen die gefaseerd verkocht en gebouwd worden. Inmiddels wonen sinds het voorjaar van 2015 de eerste bewoners in hun nieuwe woning.

Fase 1 - 54 koop- en 50 huurwoningen

Blixembosch Buiten startte in november 2012 met 54 koopwoningen in fase 1. Het bouwen begon ruim een jaar later en sinds het voorjaar 2015 zijn alle woningen opgeleverd en bewoond. Ondertussen werden ook 50 huurwoningen gerealiseerd en hebben huurder ook hun plekje thuis gevonden in Blixembosch Buiten.

Fase 2c - 16 woningen

De 2e fase van de De Velden bestaat uit 16 nieuwbouwwoningen. Deze 2 onder 1 kapwoningen en hoek- en rijwoningen gingen in oktober 2015 in verkoop. Inmiddels zijn ook deze woningen gebouwd en opgeleverd. De kopers hebben de sleutel van hun nieuwe huis voor de zomervakantie 2016 ontvangen.

Fase 2c - 3 vrijstaande woningen

De 3 woningen in het uiterste puntje aan de oostkant van Blixmbosch Buiten zijn allemaal verkocht. Wil je op de hoogte blijven van toekomstig aanbod in Blixembosch Buiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief onder aan deze pagina.

Fase 3 - 23 hoek- en rijwoningen

Fase 3 van Blixembosch Buiten bestaat uit 23 hoek- en rijwoningen. Deze 23 woningen in woongebied De Velden zijn allemaal verkocht. Wil je op de hoogte blijven van toekomstig aanbod in Blixembosch Buiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief onder aan deze pagina.

Buitendreef - 9 vrijstaande woningen

Op 9 riante kavels aan de Buitendreef komen moderne vrijstaande woningen voor iedereen die kiest voor kwaliteit. Benieuwd naar de actuele verkoopstatus per bouwnummer? Bekijk deze bij het woningaanbod!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?