De Velden
Logo Logo

Bereikbaarheid

Centraal en groen wonen met veel voorzieningen op loopafstand. De voordelen van de stad binnen handbereik. Dat is wonen in Blixembosch Buiten.

Kies je voor een woning in woongebied de Velden? Dan kies je voor korte straatjes met autovrije groene hoven zodra je de deur uitstapt. Een prettig uitzicht en een veilige woonomgeving. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Met de auto

Woongebied De Velden in Blixembosch Buiten ligt erg centraal. Hartje Eindhoven is met de auto een kwartiertje rijden en binnen 10 minuten zit je in winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Daarnaast is De Velden goed bereikbaar via de A50 en de A2. Prima uitvalswegen naar andere grote steden zoals Tilburg of Veldhoven.

Liever het OV?

Laat je de auto liever staan? Ook dan zit je in De Velden goed. Met 5 minuten lopen sta je vanaf Blixembosch Buiten op een bushalte van waaruit je in 25 minuten naar het bruisende centrum van Eindhoven rijdt. Eens een andere stad bezoeken? Hartje Eindhoven stap je op de trein om 35 minuten later uit te stappen op Tilburg Centraal.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?